ΣΔΥΑ 20χλμ 2014, 9 Μαρτίου - georgespyros

Πληκτρολογείστε το BIB σας, για να δείτε τις φωτογραφίες σας. Σε περίπτωση που το BIB σας δεν ήταν ευδιάκριτο, δυστυχώς πρέπει να ψάξετε μόνοι σας στις αντίστοιχες gallery, ή πατήστε 9999 για να περιορίσετε τα αποτελέσματα μόνο στις αδιευκρίνιστες. 

 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη όλο το προηγούμενο διάστημα και να δώσω την ευκαιρία σε νέους δρομείς, που ίσως δεν μας ξέρουν ή/και δεν πρόλαβαν όλους τους αγώνες που είχαμε καλύψει εθελοντικά στο παρελθόν, να έχουν μερικές ποιοτικές φωτογραφίες τους και να γνωρίσουν την δουλειά μας και την ποιότητά μας! 


Μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση  πατώντας το αντίστοιχο κουμπάκι κάτω δεξιά, χωρίς κανένα κόστος!


Και όχι μόνο αυτό! Έχει και συνέχεια!

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν κατά τον ίδιο τρόπο, όλο το ανέκδοτο υλικό, από τον περυσινό αντίστοιχο αγώνα, ΣΔΥΑ 20χλμ του 2013! Το έχω, δεν κατάφερα ποτέ να το δημοσιεύσω τότε, είναι κρίμα να μείνει σε μένα και να μην φτάσει σε εσάς!

ΣΔΥΑ 20χλμ,, 2013

ΣΔΥΑ 20χλμ, 2013, Αγώνας Παιδιών


Ευχαριστώ ξανά!

ΥΓ. Με την ευκαιρία να υπενθυμίσω σε όσους φίλους έτρεξαν στον Αγώνα του ΣΔΥΑ 10χλμ το 2013,  εκείνη την φοβερή μέρα με το χαλάζι, ότι μπορούν να προμηθευτούν τις φωτογραφίες τους (σε περίπτωση που δεν το έχουν ήδη κάνει!) από αυτό εδώ το album!
31ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και Παιδικός Αγώνας 2 χλμ., 24 Νοεμβρίου 2013

Galleries

Powered by SmugMug Log In